AVADO Schilderwerken

AVADO schilderwerken is al sinds 1967 actief in de regio Haaglanden en heeft in de jaren een goede naam opgebouwd. Door jarenlange ervaring in onze schilderswinkel in Rijswijk hebben wij nog steeds die servicegerichte en klantvriendelijke benadering. Hierdoor heeft AVADO een groot aantal vaste relaties in het bestand, zowel particulieren als bedrijven.


Al onze werknemers zijn nette en vakbekwame allround schilders die schilder-, stuc- en behangwerk in alle vormen verzorgen. Wij voeren inspecties uit, adviseren over onderhoud en maken meerjarige onderhoudsplannen. Ons schildersbedrijf levert de kwaliteit die de klant wenst en is door de branchevereniging OnderhoudNL erkend en gecertificeerd. AVADO schilderwerken is bekend en vertrouwd en behoort tot één van de oudste schildersbedrijven in de regio Haaglanden en daarbuiten.


AVADO Schilderwerken is al sinds 1967 actief in de regio Haaglanden en heeft in de jaren een goede naam opgebouwd. Door jarenlange ervaring in onze schilderswinkel in Rijswijk heeft AVADO Schilderwerken nog steeds die servicegerichte en klantvriendelijke benadering. Hierdoor heeft AVADO Schilderwerken een groot aantal vaste relaties in het bestand, zowel grote organisaties als particulieren.
Allewerknemers van Avado Schilderwerken zijn nette en vakbekwame all-round schilders die schilderwerk in alle vormen verzorgen. Avado Schilderwerken verzorgt inspecties, adviseert over onderhoud en draagt zorg voor meerjarige onderhoudsplannen. Avado Schilderwerken levert de kwaliteit die de klant wenst. Avado Schilderwerken is door de branchevereniging erkend en gecertificeerd. Daarmee behoort Avado Schilderwerken tot één de oudste en gerenommeerde schildersbedrijven in de regio Haaglanden en daarbuiten.
Lees meer

Onze diensten

Binnen

  • Schilderwerk
  • Stucwerk
  • Wand- & Plafondafwerking
Bekijk alle

Buiten

  • Onderhoud steen
  • Onderhoud hout
Bekijk alle

Advies

  • Onderhoudsplan
  • Kleuradvies
Bekijk alle

Schadeherstel

  • Houtrot herstel
  • Water- en brandschade herstel
  • Glasbreuk herstel
Bekijk alle

Wat onze klanten zeggen

Actueel en acties

Ook AVADO Schilderwerken hanteert het lage 9% btw-tarief voor huizen die particulier bewoond worden en ouder zijn dan twee jaar. Het opknappen van oudere woningen wordt daardoor een stuk aantrekkelijker. De overheid laat de lage btw-berekening voorlopig voor onbepaalde tijd ongemoeid. Het lagere belastingtarief heeft uiteraard geen invloed op de kwaliteit van het werk of onze diensten. U profiteert!

Deze maatregel bespaart u 12% op de kosten. De regeling is van toepassing op koop- en huurwoningen en een tweede huis, voor zowel binnen- als buitenschilder - en stucwerk. Hetzelfde vakwerk voor minder geld! Een buitenkansje.

Ook in de winter laat AVADO Schilderwerken u niet in de kou staan. Van 1 november 2023 tot 31 maart 2024 geldt een zeer aantrekkelijke korting van 10% voor het binnenschilderwerk.

De 10% korting geldt voor particulieren en Verenigingen van Eigenaren. Maar ook zakelijke opdrachtgevers kunnen in deze periode terecht bij AVADO Schilderwerken. Voor zakelijke opdrachtgevers geldt in deze periode 5% korting op het binnenschilderwerk.

De voorwaarde voor de actie is dat het totale schilderwerk minimaal drie mandagen vergt.