Buiten

Onderhoud Steen

Een stenen ondergrond gaat uiteraard lang mee. Toch kan een schilderbeurt af en toe geen kwaad. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er kleurverschillen zichtbaar zijn in oud en nieuw metselwerk.

Onderhoud Hout

In het kader van onderhoud van het huis is om de zoveel jaar het schilderwerk één van de meest belangrijke klussen. Niet alleen beschermt het houtwerk je huis tegen weersinvloeden, het geeft ook een stukje kleur en sfeer aan je tuin of terras.

We schilderen de buitenzijde van onze panden om te verfraaien en te beschermen.
Niet voor niets is AVADO al sinds 1967 specialist in het beschermen van vastgoed. Door gebruik te maken van de modernste technieken en materialen garanderen we een optimale bescherming van uw kostbare bezit. Dit kan een eenmalige bewerking zijn waardoor u er voor de eerstvolgende 5 tot 7 jaren geen omkijken meer heeft.

Door gebruik te maken van een Meerjaren Onderhoudsplan (MJOP) heeft u zelfs voor langere tijd de garantie dat alles er netjes en beschermd bijstaat. Een bijkomend, en zeker niet onbelangrijk punt, is dat u met een MOP al voor jaren vooruit weet welke kosten u te wachten staan. Goed onderhoud en een mooie strakke laklaag heeft een meerwaarde voor uw pand. De investering in onderhoud betaalt zich op deze manier uiteindelijk zeker terug.