Lid branchevereniging

AVADO Schilderwerken is aangesloten bij Koninklijke OnderhoudNL , dé vereniging van (restauratie-) schildersbedrijven. Hiermee is AVADO Schilderwerken direct betrokken bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen in de schildersbranche. Door ons professioneel onderhoud wordt alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen en vervoeren verduurzaamd en behouden voor de toekomst. AVADO Schilderwerken werkt mee aan deze toekomst.

OnderhoudNL garantie

AVADO Schilderwerken is een gekwalificeerd OnderhoudNL-Garantiebedrijf en wij werken volgens de garanties en leveringsvoorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. AVADO onderscheidt zich hiermee in de markt door te voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zij bieden de opdrachtgever daardoor optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Erkend leerbedrijf schildersbranche

AVADO Schilderwerken is een erkend leerbedrijf. Als leerbedrijf leiden wij een leerling-schilder op voor het beroep waarvoor hij leert. Bij AVADO Schilderwerken loopt de leerling gewoon op de werkvloer mee. Zo worden onze leerlingen goed opgeleg en leveren uiteindelijk de beste kwaliteit. Binnen AVADO Schilderwerken is de praktijkopleider het vaste aanspreekpunt voor de leerling. Op deze wijze draagt AVADO Schilderwerken bij om in de toekomst zeker te zijn van goedopgeleide schilders.

Sigma gecertificeerd

AVADO Schilderwerken is een door Sigma Coatings gecertificeerd herstelbedrijf. AVADO Schilderwerken werkt hierdoor met gecertificeerde medewerkers die met een verantwoord en gegarandeerd verfsysteem werkt. Indien blijkt dat tijdens de schilderwerkzaamheden vormen van houtrot voorkomt, dan wordt dit direct hersteld en gerepareerd met speciale producten. AVADO Schilderwerken is exclusief gebruiker van Sigma producten voor professionals.